eValent

Kom i gang

Her finner du de vanligste spørsmålene om hvordan du kommer i gang med Klarna Checkout.

• Hva kreves av oss for å bruke Klarna?

Siden Klarna aksepterer all risiko vedrørende ordrene, er det nødvendig at dere kontinuerlig gir oss korrekt og oppdatert informasjon om ordrenes status. Dette gjør dere i deres eget butikksystem.

Klarna ønsker å samarbeide med nettbutikker som følger Klarnas visjon om å gjøre betalinger og netthandel tryggere. For Klarna innebærer dette at vi tar hensyn til det etiske aspektet av deres bedrift. Klarna har som mål å oppfylle denne visjonen, og å ha en positiv påvirkning på markedet. Derfor er det viktig at dere følger Klarnas Etiske retningslinjer for forhandlere etter at dere har signert avtalen.

For å samarbeide med Klarna må dere også følge Klarnas fraktpolicy. Det framgår i vår fraktpolicy at alle ordre må sendes med et sporingsnummer, at en ordre må markeres som sendt den samme dagen dere sender den ut og at dere kun skal sende en ordre som er markert som “godkjent”.

For å kunne motta utbetalinger fra Klarna må dere fylle ut skjemaet for anti-hvitvasking og oppgi deres kontoinformasjon. Dette gjøres i forbindelse med registreringen av butikkavtalen hos deres leverandør.

Nyttig? Var dette svaret nyttig?

• Hva kan jeg forvente meg på denne siden?

På denne siden vil du finne svar på de mest stilte spørsmålene om Klarna, betalinger, ordrehåndtering m.m.
    Har du spørsmål eller andre henvendelser vil du stort sett finne informasjonen du trenger her.

Nyttig? Var dette svaret nyttig?

• Når får jeg innloggingsopplysninger til Klarna Online?

Så snart dere har aktivert deres første transaksjon, kommer vi til å fortsette håndteringen av deres avtale. Når avtalen er ferdig vil vi sende dere innloggingsopplysningene på e-post.

Nyttig? Var dette svaret nyttig?

Om Klarna

Her finner du informasjon om Klarna og Klarna Checkout.

• Hva er Klarna?

Klarna er et selskap som tilbyr enkle betalingsløsninger for nettbutikker.

Nyttig? Var dette svaret nyttig?

• Hva er Klarna Checkout?

Klarna Checkout er en integrert betalingsløsning som er bygget spesielt for å maksimere konverteringen i din nettbutikk, og som inneholder de mest populære betalingsmåtene i ditt marked. Måten kunden går gjennom kassen på minimerer friksjonen gjennom at kunden først godkjenner kjøpet, og deretter velger betalingsmåte. Klarna tar all risiko for svindel og kredittap, og så snart kunden klikker på "Fullfør kjøp" garanterer Klarna at du får betalt.

Ta en titt på videoen under for å se hvordan Klarna Checkout fungerer.